tervetuloa

Tutustumaan meihin

Kankaanpääläinen Emron toimittaa brodeerattuja tai painettuja tekstiilejä, työvaatteita sekä mainos- ja liikelahjoja kaikkialle Suomeen. Emronissa osataan brodeerata irtomerkkejä, mutta toteuttaa brodeeraus myös suoraan tuotteeseen. Lämpökuvasiirtolaitteet puolestaan mahdollistavat teknisten materiaalien painamisen. Laaja valikoima ja oma tuotemyynti tuovat asiakkaalle ideoita ja valinnan varaa. Tekstiilien tai työvaatteiden sovitus onnistuu kätevästi yrityksen pajalla joko normaalien aukioloaikojen puitteissa tai vaikkapa erikseen sovittuna tuote-esittelyiltana.

Emronin tekijät.

Eija Kolehmainen

Omistaja, joka vaihtoi pankkimaailman yrittäjyyteen eikä ole katunut päivääkään. Eija järjestää, organisoi ja tekee asiakkaan palvelemista tehokasta taidetta. Ei tunne käsitettä ”Ei onnistu.”

Krista Lankinen

Visualisti ja järjen ääni. Hoitaa tuotteiden myynnin, kaikkinaiset paperihommat ja auttaa asiakkaita saavuttamaan visionsa tuotteiden valinnan painatusten ja brodeerausten suunnittelun avulla.

Anne Koskela

Ensimmäinen työtekijä. Alan ammattilainen, jonka taustalta löytyy kokemusta muun muassa älyvaateyritys Clothing+lla ja kankaanpääläisellä lastenvaateteollisuuden ikonilla, Reimalla.

top