Snickers Workwear tarjoaa laadukkaita ja edistyksellisiä työvaatteita ammattilaisille, jotka haluavat turvallisuutta, suojausta ja toiminnallisuutta työssään. Snickersin työvaatteita on nähtävillä ja sovitettavissa myymälässämme. Kauttamme saat tilattua myös Projobin, Helly Hansenin, Regatan ja Portwestin työvaatteita.

Kuvastot

KaikkiLippiksetPipotTekstiilit
KarlowskyKarlowsky 2019
SmilaSmila Workwear 2019
ProJobProJob Syksy ja talvi 2019
HH WorkwearHH Workwear
SnickersSnickers Workwear 2019

Brändää työvaatteet tyylillä

Brodeeraus

Kun haluat edustustekstiilille arvokkuutta ja kestävyyttä, suosittelemamme valinta on brodeeraus! Brodeeraukseen soveltuu melkein mikä tahansa tekstiili. Brodeerausjälki on aina laadukkaan näköistä ja kestävää. Kuva ei haalistu eikä irtoa ja se kestää varmasti hyvälaatuisena koko tekstiilin eliniän.

Voit hankkia brodeerattavan mainostekstiilin tai työvaatteen Emronin laajoista valikoimista. Brodeeraukseen voit tuoda myös oman kankaan tai vaatteen. Lisäksi brodeeraamme irtomerkkejä, jotka voidaan myöhemmin ommella lopulliseen tuotteeseen. Brodeerauksessa aineistoksi riittää useimmiten JPEG-tiedosto. Mikäli brodeerataan vain tekstiä, niin suunnittelemme asiakkaan kanssa, mikä fontti sopisi tarkoitukseen parhaiten.

Tekstiilipaino

Olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme tekstiilipainokuviin. Suosittelemme lämpösiirtökuvia joustaville, ohuille kankaille, kuten tekniset materiaalit.
Käyttämämme lämpösiirtokuvat ovat korkealaatuisia, kestävät 85°C kemiallisen ja teollisen pesun sekä kuivauksen. Lämpösiirtokuvilla on Standard 100 ÖKO-TEX® -sertifikaatti.

Painatettava aineisto tulee lähettää vektorigrafiikkamuodossa, kuten mm. PDF, EPS tai AI. Vektorigrafiikka mahdollistaa kuvan muokkaamisen (esim. koko) ilman että kuvasta tulee rakeinen. Kuvan muokkaamisesta vektorimuotoon veloitamme vektorointikulut.

top