Myymälästämme löydät runsaasti mallikappaleita edustamiltamme tuotemerkeiltä. Parhaiten pääset tutustumaan valikoimiimme liikkeessämme, mutta nettikuvastot auttavat suunnittelussa. Tilaamme aina tuotteet asiakkaiden tilaamissa määrissä.

Kuvastot

KaikkiAtlantisCottoverD.A.D.HarvesHelly HansenJ. Harvest & FrostKosta LinnewäfveriLippiksetLord NelsonOrreforsPipotPrinterPuijoQueen AnneRussellTee JaysToppointTyövaatteetUkko
PuijoPuijo
AtlantisAtlantis 2019http://my.atlantis-caps.com/flipbook/
ProfiiliSyksy / Talvi 2019 uutuudet
SkyProSkyPro tuotekuvasto 2019
CliqueClique Suomi - Syksy / Talvi 2019
Vahvista BrändiäsiGC Sportswear
J. Harvest & FrostJ. Harvest & Frost 2019
Cutter & BuckCutter & Buck Syksy / Talvi 2019
CottoverCottover
TeamwearCraft Teamwear AW 2019
CraftCraft AW 2019
Takit 2019Clique, Craft, C&B, Projob
SouthwestSouthwest AW 2019

Brändää tekstiilit tyylillä

Brodeeraus

Kun haluat edustustekstiilille arvokkuutta ja kestävyyttä, suosittelemamme valinta on brodeeraus! Brodeeraukseen soveltuu melkein mikä tahansa tekstiili. Brodeerausjälki on aina laadukkaan näköistä ja kestävää. Kuva ei haalistu eikä irtoa ja se kestää varmasti hyvälaatuisena koko tekstiilin eliniän.

Voit hankkia brodeerattavan mainostekstiilin tai työvaatteen Emronin laajoista valikoimista. Brodeeraukseen voit tuoda myös oman kankaan tai vaatteen. Lisäksi brodeeraamme irtomerkkejä, jotka voidaan myöhemmin ommella lopulliseen tuotteeseen. Brodeerauksessa aineistoksi riittää useimmiten JPEG-tiedosto. Mikäli brodeerataan vain tekstiä, niin suunnittelemme asiakkaan kanssa, mikä fontti sopisi tarkoitukseen parhaiten.

Tekstiilipaino

Olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme tekstiilipainokuviin. Suosittelemme lämpösiirtökuvia joustaville, ohuille kankaille, kuten tekniset materiaalit.
Käyttämämme lämpösiirtokuvat ovat korkealaatuisia, kestävät 85°C kemiallisen ja teollisen pesun sekä kuivauksen. Lämpösiirtokuvilla on Standard 100 ÖKO-TEX® -sertifikaatti.

Painatettava aineisto tulee lähettää vektorigrafiikkamuodossa, kuten mm. PDF, EPS tai AI. Vektorigrafiikka mahdollistaa kuvan muokkaamisen (esim. koko) ilman että kuvasta tulee rakeinen. Kuvan muokkaamisesta vektorimuotoon veloitamme vektorointikulut.

top