Ideoimme mielellämme liikelahja- ja asukokonaisuuksia sekä tarvittaessa järjestämme vaatesovituspäiviä.

Kuvastot

KaikkiCottoverD.A.D.Derby of SwedenFruit of the loomHarvesHelly HansenJ. Harvest & FrostKosta LinnewäfveriLord NelsonNightingaleOrreforsPrinterQueen AnneResultRussellSagaformTee JaysToppointUkko
Derby of SwedenDerby of Sweden 2020
ToppointToppoint Mainos- ja liikelahjat 2020
SagaformSagaform Profiilikuvasto Kevät 2020
Sagaform SesonkiSagaform Profiili Syksy / Talvi 2019
ColorissimoColorissimo 2020
D&JD&J Kevät / Kesä 2020
ProfiilikuvastoProfiilituotteet 2020
SkyProSkyPro tuotekuvasto 2020

Brändää liike- ja mainoslahjat tyylillä

Brodeeraus

Kun haluat edustustekstiilille arvokkuutta ja kestävyyttä, suosittelemamme valinta on brodeeraus! Brodeeraukseen soveltuu melkein mikä tahansa tekstiili. Brodeerausjälki on aina laadukkaan näköistä ja kestävää. Kuva ei haalistu eikä irtoa ja se kestää varmasti hyvälaatuisena koko tekstiilin eliniän.

Voit hankkia brodeerattavan mainostekstiilin tai työvaatteen Emronin laajoista valikoimista. Brodeeraukseen voit tuoda myös oman kankaan tai vaatteen. Lisäksi brodeeraamme irtomerkkejä, jotka voidaan myöhemmin ommella lopulliseen tuotteeseen. Brodeerauksessa aineistoksi riittää useimmiten JPEG-tiedosto. Mikäli brodeerataan vain tekstiä, niin suunnittelemme asiakkaan kanssa, mikä fontti sopisi tarkoitukseen parhaiten.

Tekstiilipaino

Olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme tekstiilipainokuviin. Suosittelemme lämpösiirtökuvia joustaville, ohuille kankaille, kuten tekniset materiaalit.
Käyttämämme lämpösiirtokuvat ovat korkealaatuisia, kestävät 85°C kemiallisen ja teollisen pesun sekä kuivauksen. Lämpösiirtokuvilla on Standard 100 ÖKO-TEX® -sertifikaatti.

Painatettava aineisto tulee lähettää vektorigrafiikkamuodossa, kuten mm. PDF, EPS tai AI. Vektorigrafiikka mahdollistaa kuvan muokkaamisen (esim. koko) ilman että kuvasta tulee rakeinen. Kuvan muokkaamisesta vektorimuotoon veloitamme vektorointikulut.

top