Jou­lu­ka­len­te­ri — LUUKKU 16

Tar­jouk­set ovat voi­mas­sa vain yhden päi­vän ellei toi­sin mai­ni­ta, tuot­teet ovat tilaus­tuot­tei­ta eivät­kä vält­tä­mät­tä löy­dy suo­raa myy­mä­läs­tä. Tilauk­sen voit teh­dä soit­ta­mal­la 040 1300 944 (Eija) 044 9772 542 (Anni), säh­kö­pos­til­la toimisto@emron.fi tai poik­kea­mal­la myy­mä­läs­sä, tur­va­vä­lin pääs­sä tie­tys­ti :)16

Kes­ki­vii­kon luu­kus­sa Sec­rid-lom­pak­ko 50€ alv 0%.

 

Tur­val­li­nen Sec­rid Miniwal­let edus­taa kaik­kea mitä hyväl­tä lom­pa­kol­ta kai­va­taan. Sii­nä kul­ke­vat luot­to­kort­tien lisäk­si muka­na sete­lit, kor­tit ja kui­tit. Lom­pak­ko-osuus on val­mis­tet­tu kor­kea­laa­tui­ses­ta nahas­ta, ja kort­ti­ko­te­lo on kes­tä­vää alumiinia.

• Lom­pa­kon alu­mii­ni­nen kuo­ri estää luvat­to­man RFID-skannauksen
• Mitat: 65 x 102 x 21 mm
• Pai­no: 72 g
• Alu­mii­ni­seen kort­ti­ko­te­loon mah­tuu 5 kort­tia, jot­ka nouse­vat por­ras­te­tus­ti ylös napin painalluksella
• Nah­kao­sas­sa on lisäk­si tilaa kor­teil­le sekä seteleille
• Nappikiinnitys
• Toi­mi­te­taan lahjapakkauksessa
• Meka­nis­mil­la 2 vuo­den takuu

top