Jou­lu­ka­len­te­ri — LUUKKU 14

Tar­jouk­set ovat voi­mas­sa vain yhden päi­vän ellei toi­sin mai­ni­ta, tuot­teet ovat tilaus­tuot­tei­ta eivät­kä vält­tä­mät­tä löy­dy suo­raa myy­mä­läs­tä. Tilauk­sen voit teh­dä soit­ta­mal­la 040 1300 944 (Eija) 044 9772 542 (Anni), säh­kö­pos­til­la toimisto@emron.fi tai poik­kea­mal­la myy­mä­läs­sä, tur­va­vä­lin pääs­sä tie­tys­ti 🙂

 

Läm­pöä pak­kas­ke­leil­le tuo kier­rä­tys­ma­te­ri­aa­leis­ta teh­ty Har­ves­tin Wood­la­ke- tak­ki merk­kauk­sel­la 110€ alv 0%!

Topat­tu tal­vi­tak­ki, jon­ka pin­ta­kan­gas ja täy­te on val­mis­tet­tu kier­rä­te­tys­tä polyes­te­ris­tä. Veden­kes­tä­vä veto­ket­ju edes­sä ja sivu­tas­kuis­sa.
Hihan­suut sää­det­tä­vis­sä pai­no­na­pil­la. Sää­det­tä­vä ja kiin­teä hup­pu. Hyvin istu­va mal­li tun­tuu miel­lyt­tä­väl­tä pääl­lä ja sii­nä on muka­va liik­kua.
Mate­ri­aa­li­na kier­rä­tet­ty polyes­te­ri tukee kes­tä­vää kehi­tys­tä, sil­lä sen val­mis­tuk­ses­sa ei kulu­te­ta uusia raa­ka-ainei­ta.

Pääl­li­ma­te­ri­aa­li­na on käy­tet­ty 100 % kier­rä­tet­tyä polyes­te­riä, 5000 WP / 5000 MVP. Täy­te: 100 % kier­rä­tet­tyä polyes­te­riä.
Värit: vih­reä, tum­man­si­ni­nen ja mus­ta. Koot: uni­sex S–3XL / nais­ten XS–XXL

Pysy ajan tasalla ja liity postituslistalle

Saat ensimmäisen tilauksesi valmistuttua
lahjaksi mahtavan Cooler-repun.
Kuponki on voimassa 31.5.2021 saakka.

top